آمونیاک از تخمیر باکتریایی اسید اوریک موجود در مواد بستر درلانه به وجود می آید. گازی است بی رنگ وبی بو و متداولترین گازی است که در مرغداری های غیر بهداشتی وجود دارد. به علت سبک بودن به آسانی قابل تشخیص است.

روند تولید آمونیاک در سالن های پرورشی مرغداری ها بوسیله عواملی مانند درجه حرارت بالای سالن ها ، افزایش PH بستر و افزایش یا کاهش رطوبت سالن ها تسریع خواهد شد. درصورتی که تهویه سالن ها غیر اصولی بوده و شرایط بهداشتی آنها نامناسب باشد، اثرات ناشی از آمونیاک تشدید خواهد شد. در چنین شرایطی میزان آمونیاک موجود در سالن ها شدیدا" افزایش یافته و منجر به شیوع عوارض تنفسی و مشکلات متعاقب ناشی از آن درگله خواهد شد.

 

 

 

متخصصین مشهوری در جهان مانند دکتر جردن (F.T.W JORDAN ) در انگلستان و دکتر آندرسون (ANDERSON) در آمریکا و بسیاری از متخصصین صاحب نام دیگر تحقیقات وسیعی را راجع به اثرات ناشی از آمونیاک بر روی گله های مرغ های تخمگذار و گوشتی انجام داده اند. تراکم آمونیاک در سالن منجر به بروز عوارض تنفسی نامطلوبی در گله خواهد شد و بر روی راندمان گله تأثیر نامناسبی خواهد داشت.

 

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 5 حرف باشد
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
  • هیچ نظری یافت نشد